Praktische afspraken en voorwaarden

Je kan mij altijd contacteren via e-mail, maar voor een consult spreek ik steeds telefonisch af. Je afspraak wordt daarna nog eens via e-mail bevestigd.

Afhankelijk van de inhoud van het consult, wordt de tijdsduur voorspeld en meegedeeld. Op basis hiervan wordt de prijs berekend aan een tarief van €15 per begonnen kwartier. Indien een consult toch langer of korter duurt dan voorzien, wordt de prijs ter plaatse aangepast en rekenen we dit op het moment zelf af.

Je kan je consult ten laatste één werkdag (24u, niet in het weekend) op voorhand kosteloos annuleren. Dit moet telefonisch gebeuren. Gebeurt dit niet tijdig, dan wordt een vergoeding van €20 gefactureerd.

Een consult kan zowel bij jouw thuis als in Oostende of Aartrijke (2 mogelijke lokaties) doorgaan. Dit wordt telkens telefonisch afgesproken en via e-mail bevestigd. Het precieze adres wordt dan ook meegedeeld. Voor een consult aan huis komt een verplaatsingsvergoeding van € 0,35 per km erbij, te vertrekken vanuit Aartrijke. De eerste 15 km worden niet aangerekend. Indien je kiest voor een consult aan huis, is het belangrijk om te weten dat je hiervoor voldoende ruimte en een grote spiegel nodig hebt.

Betalen kan cash of met de payconiq/bancontact app op je smartphone.

Bijkomende informatie

In normale situaties wordt er geen consult gegeven tijdens de zwangerschap, om de eenvoudige redenen dat oefenen dan niet goed mogelijk is. Dit is eventueel mogelijk in het begin van een zwangerschap, maar de kans is groot dat je alweer veel vergeten bent tegen dat je kindje er is. In die periode komt immers al heel veel informatie op je af.

Contacteer mij via info@lekkerdicht.be of bel 0494 24 22 93